Auteur Topic: Zanglessen in Tilburg  (gelezen 3954 keer)

beheer

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 422
    • Bekijk profiel
    • http://www.muzieklerenspelen.nl
Zanglessen in Tilburg
« Gepost op: 19 december, 2010, 20:06:20 pm »
ZANGLESSENzowel in groepen als individueel

De zanglessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, kinderen als volwassenen.

Marleen Achten is in 1998 afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium voor Zang/lichte muziek. Vanuit haar ruime opgedane kennis en ervaring geeft zij les en werkt o.a. met EVTS (Estill Voice Training System) en CVT (Estill Voice Theorie)
Zij geeft zanglessen in het lichte genre, zoals pop, jazz, blues, musical en vele andere stijlen.

Groepszanglessen
Een groepsles bestaat uit maximaal 5 leerlingen, zodat iedereen individueel genoeg aan bod komt. Er wordt gewerkt aan stemtechniek, meerstemmigheid en solozang. Tevens komen interpretatie, performance en vele andere facetten aan bod die er uiteindelijk voor zorgen dat een lied zo veel mogelijk gaat aanspreken bij je publiek.

Uitvoering
We werken zoveel mogelijk naar een uitvoering voor publiek toe, waarin je zowel solo- als samenzang ten gehore brengt. Dit alles onder begeleiding van een live band op een leuk podium. Uiteraard mag je zelf bepalen of je meedoet, maar een optreden voor publiek wordt wel als zeer stimulerend ervaren.


Individuele zanglessen
De individuele lessen worden zoveel mogelijk afgestemd op de leerling. Naast techniek werken we ook aan interpretatie, performance, timing en je repertoireopbouw. Tevens kan ik je helpen met de voorbereidingen voor zangaudities, o.a.voor het conservatorium, musicals of andere zangprojecten.


Als je je wilt inschrijven om bij mij zangles te volgen, gaat er altijd een vrijblijvende zangles aan vooraf om even kennis te maken en voor jou om te kijken of je de zangles leuk vind!
Mocht je vragen hebben, ik geef je graag meer informatie. Neem dan even contact met me op.

Tarieven Zangles
Groepszangles 60 minuten elke week


 

© 2015 MuziekLerenSpelen.nl

Ontwikkeld door De Haan Webdesign