Auteur Topic: Gitaarles - Workshops & Cursussen, Boxtel  (gelezen 5229 keer)

beheer

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 422
    • Bekijk profiel
    • http://www.muzieklerenspelen.nl
Gitaarles - Workshops & Cursussen, Boxtel
« Gepost op: 30 juli, 2010, 21:13:46 pm »
Modern Classic Guitar School

Altijd al een instrument willen bespelen? Dan is dit het moment om gitaarles te gaan volgen!

Wij verzorgen een leuke en leerzame les en bepalen samen met U hoe we de lessen gaan indelen. Modern Classic heeft leraren in de regios Boxtel en Utrecht, dus ook bij U in de buurt. Onderaan deze advertentie vindt U de contactgegevens van onze docenten.

De lessen worden wekelijks gegeven van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00. Mocht blijken dat Uw les op een later of juist vroeger tijdstip moet worden ingepland, dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Lessen worden gegeven aan individu of juist in groepsverband. Ook verzorgen wij workshops en cursussen op scholen. Een compleet verzorgde teambuilding dag omlijst met muziek behoort ook tot de mogelijkheden.

Een speciaal lesprogramma, in het bijzonder gericht op de beginnende gitarist zorgt voor een hoge fun factor met een direct resultaat.

Uiteraard zorgen wij voor een goede muzikale basis, gebaseerd op praktijk en theorie.

U bent nooit te oud of te jong om gitaar te leren spelen!

Voor kinderen is het een uiterst goede manier om het concentratie vermogen op te bouwen.
Het bespelen van een instrument, helpt ook de hersenen scherp en actief te houden.

Sinds 1995 geven wij gitaarles op verschillende niveaus en in verschillende stijlen. Zowel voor de klassieke, de western als de elektrische gitaar.

Heeft U zelf nog geen gitaar? Dan kunt U tegen een zeer aantrekkelijk tarief een gitaar van ons in bruikleen krijgen. Ook voor de aanschaf van een kwalitatief goed en betaalbaar instrument kunt U bij Modern Classic terecht.

Modern Classic is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en werkt uitsluitend met professionele en zelfstandige docenten.

Lesgeld wordt maandelijks in rekening gebracht door middel van een factuur. Dit betekend geen wekelijkse contante betalingen. U of Uw kind hoeft dus niet met contact geld over straat.

Kortom bij de Modern Classic Guitar School bent U aan het juiste adres voor een leerzame gitaarles vol professionaliteit, betrouwbaarheid en progressie.

Muzikale groet,

Het Modern Classic docenten team

Utrecht en omstreken
R. van Iterson 06-14278003

Workshops & Curssusen
J. Pennings 06-38914040

www.modernclassic.nl
« Laatst bewerkt op: 06 april, 2013, 14:29:18 pm door beheer »


 

© 2015 MuziekLerenSpelen.nl

Ontwikkeld door De Haan Webdesign